Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Mezuniyet canlı yayını üniversite, kolej ve liselerin aynı spor müsabakaları, tiyatro ve sinema organizasyonları veya herhangi bir etkinlikte sıkça kullanıldığı gibi canlı video akışı içerisinde yayınlanmasıdır. Okullar, öğrenciler ve aileleri için en önemli etkinlik hiç şüphesiz mezuniyettir. Mezuniyet, aile üyeleri ve yakınlarının birbirleriyle paylaşmak istediği ancak herkesin katılamadığı önemli bir dönüm noktasıdır. Mezuniyet canlı yayını ile törene şahsen katılamayan tüm bireylerin kendi ekranlarından gerçek zamanlı olarak bu anı görmelerini ve tadını çıkarmalarını sağlamaktayız. Bu olay esnasında hem yayını izleyip hem de sevdikleriyle konuşup mezuniyetin bir parçası haline gelirler. Yüzlerce katılımcının konuk olduğu  büyük bir organizasyondaki tüm teknik detayları en ince ayrıntısına kadar bilen deneyimli ekibimiz, daha önce gerçekleştirdikleri yüzlerce mezuniyet akışında olduğu gibi bu seferde sizin için profesyonelce kayıt almakta ve istediğiniz mecrada yayınlamaktadır. Ayrıca bu okulunuzun tanıtımına ve dünyanın başka yerinde ki okul veya yetkiliyi töreninize davet etmenize imkan verir.

Mezuniyet Canlı Yayını Nasıl Yapılmaktadır?

Törene katılan tüm mezunlar, konuklar ve görevli personel yapacağımız canlı yayın etkinliği içerisinde yer alacaktır. Ekibimiz üniversiteniz, kolej veya lisenize yakışır şıklıkta bir canlı akışı garanti etmektedir. Uzaktan yayına bağlanan izleyiciler mezuniyete katılan öğrencilerin ve tüm konuşmacıların yakın çekim görüntülerini sanki oradaymışçasına izleyebilecekler. Ayrıca video üzerine istenilen metinleri eklemek, öğrencilerin isimleri duyurmak ve buna benzer tüm detaylar izleyiciler için ekibimizce hazırlanmaktadır. Bu yayını takip eden tüm izleyiciler için güzel bir bilgilendirme olacaktır. Tören ne kadar büyük veya size karmaşık gelirse gelsin ekibimiz bunu sizin için daha öncesinde prova etmekte ve çalışmanın detaylarını size sunmaktadır. Mezuniyet günü geldiğinde sizin tek yapmanız gereken o günün tadını çıkarmak olacak.

Mezuniyet Canlı Yayını ve Önemi

Mezuniyet töreni kablolu tv de bir program değildir. Sınırlı bir kitleye erişim izninin verildiği özel bir etkinliktir. Bu etkinlikte öğretmenler, öğrenciler ve aileleri ile katılımcıların davet etmek istedikleri kişiler ve görevliler yer almaktadır. Mezuniyet canlı yayınından belli bir süre önce etkinlik tüm katılımcılar tekrar duyurulmaktadır. Düzenlediğiniz mezuniyet töreni açık havada veya kapalı bir yerde olabilir. Bu tamamen sizin hazırladığınız konsepte bağlıdır. Profesyonel ekibimiz bu konsept içerisinde kesintisiz canlı yayın hizmetini sağlayarak tüm izleyicilere kaliteli bir canlı yayın sunar. Sunacağınız canlı yayın hizmeti ile orada bulunamayan aile bireylerinin veya yakın ilişkisi bulunan kişilerin yüzlerinde mutluluk dolu bir tebessüm bırakacaksınız. Her ne kadar tüm herkes sevdiği insanların en mutlu anında yanında olmak istese de bu teknik olarak mümkün değildir. Bunu mümkün kılacak olacak muhteşem bir mezuniyet ve bunu o insanlara seçenek olarak sunmak olur.

Neden WebCanlıYayın?

Yayınınız ister web siteniz üzerinden yayınlanıyor olsun ister sosyal medya üzerinden canlı yayın akışı yapıyor olun, donanımımız ve yazılımlarımız ile sizi profesyonelliğin en uç noktası ile tanıştıracağız. 25 yılı aşkın bir süredir canlı yayın sektöründe hizmet veren ekibimiz aradığınız kaliteli hizmet ve akıcılığı sizin için üretiyor olacak. Ekibimiz sayesinde belirli bir lokasyona veya ulaşmak istediğiniz izleyicilere kaliteli video dağıtımı gerçekleştirebilirsiniz. Canlı veya arşivlenmiş  videolarınızın, izleyici her nerede olursa olsun en yüksek kalitede onlara ulaşmasını sağlıyoruz.

Canlı Yayının Mezuniyet için Artıları

Mezuniyetin canlı olarak yayınlanması aşağıdaki bazı örneklerinde dahil olduğu bir çok faydayı sağlamaktadır.

-Canlı yayın akışının kaydedilmesi ve ileride kullanılmak üzere arşivlenmesi,

-Ulaşım engeli olan, hasta olan veya herhangi bir sebeple mezuniyette yer alamayacak ve bunu şahsen yapmak isteyenler için ikinci bir seçenek oluşturması,

-Erişimin okulun dışına da taşınarak etkileşimin arttırılması,

-Mezuniyet törenini canlı yayın üzerinden paylaşarak zamanında ve yerinde deneyimi tüm insanlara yaşatabilmek,

-Video yayınının küçük bir kısmı bile bir çok makale veya söyleşiden daha fazla önem taşımaktadır, insanların ana tanık olmalarını ve bunun keyfini çıkarmalarını sağlayın,

Bunlar gibi bir çok pozitif yönüyle canlı yayın hizmeti her daim ekibimiz tarafından size sunulmaktadır. Sektörde deneyimi olan ve kitlenize güçlü bir yayını sağlayacak olan kurumumuz hattın diğer ucunda sizi bekliyor. Sizin için yaptığımız planlama ile canlı yayına geçmeden önce tüm detayları öğrenebileceksiniz.  Bize ulaşarak bunun sizin için ne kadar faydalı olduğuna gelin ilk elden kendiniz tanıklık edin.